Pieter Zeemanweg 155b - 3316 GZ Dordrecht - 078 - 6175151

Achteruitrijcamera's

Met een achteruitrijcamera voor uw camper voorkomt u onnodige schade bij het parkeren. Achteruitrijden is niet altijd even makkelijk. Zodra er achteruit gereden wordt, liggen de gevaren op de loer: spelende kinderen, krappe parkeerplaatsen of andere onzichtbare hindernissen … Met een achteruitrijd-videosysteem bent u opgewassen tegen deze hindernissen, omdat u voor ziet, wat achter gebeurt. Met een extra zijcamera heeft u zelfs zicht op wat er zich normaal in de “dode hoek” bevindt.

Wij leveren en monteren de onderstaande systemen

  • Waeco
  • Van Zwitserland
  • Camos

Hieronder ziet u een overzicht van de meest gangbare modellen.

CAMOS 5,6 inch

camperville-achteruitrijcamera-camosTFT-LCD kleurenscherm met kleuren camera.Dit Video achteruitrij systeem met audio maakt achteruitrijden weer veilig. De unit bevat een 5,6″kleuren LCD scherm met afstandsbediening en een kleuren camera.

Geleverd met:

  • 5,6″ TFT-LCD kleuren monitor
  • water bestendige camera met IR-led’s en geluid
  • 15m kabel
  • 12 Volt adaptor
  • kabelset met 2 ingangen

WEACO RVS 590 en RVS 790

camperville-achteruitrijcamera-rvs-590-en-rvs-790Optimaal zicht dichtbij en verafDe camera-monitor systemen WAECO PerfectView RVS 590 en RVS 790 voorzien niet alleen in extra zekerheid bij het achteruitrijden, maar ook tijdens de rit. Bij het achteruitrijden geven de 5″ (RVS 590) of de 7″ monitor (RVS 790) een exact beeld van het bereik dichtbij, direct achter het voertuig, weer. Bij het vooruitrijden wisselt het systeem in de vergezicht-modus. Net als bij een binnenspiegel ziet u wat er ver weg achter het voertuig gebeurt – bijv. tijdens het inhalen, file rijden of als u met een aanhanger rijdt.Deze twee functies worden mogelijk gemaakt door de beproefde dubbele kleurencamera CAM33C1. Hij beschikt namelijk over twee gescheiden camera modules: een groothoeklens met een beeldhoek van 140° voor dichtbij en een telelens met een beeldhoek van 40° voor meer zicht op grotere afstand. Daardoor laat hij concurrenten, die ook een veraf-modus met een (vertekenend) groothoeklens aanbieden, mijlenver achter zich. Een motor aangedreven afdekking beschermt de waardevolle camera tegen vuil.

WAECO RVS 580 en RVS 780

camperville-achteruitrijcamera-rvs-580-en-rvs-780Extra brede beeldhoek. Super compacte kleurencamera met shutterHij behoort sowieso al tot de kleinste camera’s, maar onder de shuttercamera’s die bij het achteruirijden een royale beeldhoek van 145° hebben is hij de allerkleinste. Infrarood LED’s voor beter zicht ‘s nachts en de lens is gescheiden aangebracht om reflecties te vermijden. Daarnaast beschikt de hoogwaardige CAM80C over een motor aangedreven camera-afdekking, die de lens beschermt tegen vuil.Wie kiest voor deze camera’s voor meer veiligheid bij het achteruitrijden, heeft twee mogelijkheden: in het systeem WAECO PerfectView RVS580 wordt de camera aangevuld met de compacte 5″ LCD-monitor, in het systeem RVS780 zorgt de grote 7″ monitor voor een optimale beeldweergave.

WAECO RVS 550 en RVS 750

camperville-achteruitrijcamera-rvs-550-en-rvs-750Achteruitkijken voor een instapprijs – Basisoplossingen met kleurencameraDe camera-monitor systemen WAECO PerfectView RVS 550 en RVS 750 zijn met de nieuwe kleurencamera CAM50C uitgerust. Deze heeft een duidelijk lagere opbouw die goed past bij het uiterlijk van moderne voertuigen. Voor bezitters van witte campers of caravans is er ook een witte uitvoering die perfect bij het design van deze voertuigen past.De met een compacte 5″ LCD monitor uitgeruste RVS550 is het voordeligste systeem in het PerfectView programma. Wie meer ruimte heeft, kiest voor de RVS750 met de grote 7″ monitor. Voor beide systemen geldt: ze zijn gemakkelijk te monteren dankzij kant en klare verbindingen. En: de monitors kunnen er heel gemakkelijk afgehaald worden om ze tegen diefstal te beschermen.